MátéG_Normálisvagy

Megjelent Máté Gábor új könyve! – Már kapható a Normális vagy

Egy zuglói fiú soha nem látott sikere

A magyar származású Kanadában praktizáló orvos, 78 éves korára magyar szerzőtől soha nem látott sikert ért el. Máté Gábor új könyve, a Normális vagy az Egyesült Államokban már az első héten a New York Times Bestseller lista 5. helyén szerepelt, Kanadában pedig vezeti a sikerlistákat. Az angol nyelvű kiadás után először Magyarországon jelenik meg a szerző új könyve, aki megszakítva amerikai turnéját Budapestre is ellátogat.

Nézd vissza a könyvbemutató eseményt!

A Normális vagy című könyv bemutatója 2022. október 6-án volt a Várkert Bazárban. Az eseményről felvétel készült, amelyre videójegyet tudsz venni, mellyel egy éven keresztül bármikor visszanézheted. A 2 órás felvételen Dr. Máté Gábor több mint egy órás előadása látható, valamint könyvéből felolvas Fullajtár Andrea, és az est során közreműködik Palya Bea.

Normális vagy

Máté Gábor új könyve a normálisnak hitt életünket kritizálja. A szerző szerint, amit eddig normálisnak gondoltunk, az koránt sem az. Nem foglalkozunk a gyorsuló világ kihívásaival, a stressz szervezetünkre és lelkünkre gyakorolt hatásaival. Az Egyesült Államokban a lakosság legalább hetven százaléka kénytelen gyógyszert szedni, Európában a lakosság harminc százaléka magas vérnyomással küzd. Hiába vagyunk büszkék az egyre fejlődő nyugati orvoslás eredményeire, ha a világon egyre több a testi és a lelki betegség. Máté Gábor új könyve felfedi a körülöttünk lévő világ mérgező oldalát, és megmutatja, mik azok a hatások, amelyek beteggé tesznek, majd tőle megszokott éleslátással a gyógyulás útjára terel bennünket.

Máté Gábor a világ minden tájáról hasonló üzeneteket kap: „Nagyon sokat köszönhetek neked!” Nem mindennapi, hogy egy szerzőnek több írásáért is ennyire rajong a közönség. Dehát Máté Gábor nem egy minden napi szerző! Könyvei nemcsak magyarázattal szolgálnak traumáinkra, de a gyógyulás felé is utat mutatnak. Máté Gábor új könyve már elérhető a webshopunkban:  Fedezd fel önmagad a világhírű szakember útmutatásával!

Év Könyve 2022

Az Év Könyve 2022 verseny – Döntsd el te, melyik legyen az év könyve!

Elindult a szavazás, az Év Könyve 2022 versenyen, ahol a könyvkiadás legfontosabb szereplői, ti az olvasók dönthetitek el, melyik kötet legyen az év könyve! A jelöltek listáját is az olvasóközönség állította össze. Idén a véleményetek alapján az Open Books három kötettel száll versenybe.
Máté Gábor Normális vagy

Fontos leckét tanított Dr. Máté Gábor előadása

Betegségeink gyökerét mérgező világunkban keressük! Dr.…
Dr. Máté Gábor Normális vagy könyvbemutatóDr. Máté Gábor Normális vagy könyvbemutató

Megkezdtük a jegyértékesítést Máté Gábor: Normális vagy könyvbemutató eseményére

Idén szeptember 29-én jelenik meg Dr. Máté Gábor ötödik könyve, a Normális vagy. A könyv bemutatójára élőben kerül sor a Várkert Bazárban. Az október 6-i eseményre jegyek online vásárolhatók oldalunkon.