MátéG_Normálisvagy

Megjelent Máté Gábor új könyve! – Már kapható a Normális vagy

Egy zuglói fiú soha nem látott sikere

A magyar származású Kanadában praktizáló orvos, 78 éves korára magyar szerzőtől soha nem látott sikert ért el. Máté Gábor új könyve, a Normális vagy az Egyesült Államokban már az első héten a New York Times Bestseller lista 5. helyén szerepelt, Kanadában pedig vezeti a sikerlistákat. Az angol nyelvű kiadás után először Magyarországon jelenik meg a szerző új könyve, aki megszakítva amerikai turnéját Budapestre is ellátogat.

Nézd vissza a könyvbemutató eseményt!

A Normális vagy című könyv bemutatója 2022. október 6-án volt a Várkert Bazárban. Az eseményről felvétel készült, amelyre videójegyet tudsz venni, mellyel egy éven keresztül bármikor visszanézheted. A 2 órás felvételen Dr. Máté Gábor több mint egy órás előadása látható, valamint könyvéből felolvas Fullajtár Andrea, és az est során közreműködik Palya Bea.

Normális vagy

Máté Gábor új könyve a normálisnak hitt életünket kritizálja. A szerző szerint, amit eddig normálisnak gondoltunk, az koránt sem az. Nem foglalkozunk a gyorsuló világ kihívásaival, a stressz szervezetünkre és lelkünkre gyakorolt hatásaival. Az Egyesült Államokban a lakosság legalább hetven százaléka kénytelen gyógyszert szedni, Európában a lakosság harminc százaléka magas vérnyomással küzd. Hiába vagyunk büszkék az egyre fejlődő nyugati orvoslás eredményeire, ha a világon egyre több a testi és a lelki betegség. Máté Gábor új könyve felfedi a körülöttünk lévő világ mérgező oldalát, és megmutatja, mik azok a hatások, amelyek beteggé tesznek, majd tőle megszokott éleslátással a gyógyulás útjára terel bennünket.

Máté Gábor a világ minden tájáról hasonló üzeneteket kap: „Nagyon sokat köszönhetek neked!” Nem mindennapi, hogy egy szerzőnek több írásáért is ennyire rajong a közönség. Dehát Máté Gábor nem egy minden napi szerző! Könyvei nemcsak magyarázattal szolgálnak traumáinkra, de a gyógyulás felé is utat mutatnak. Máté Gábor új könyve már elérhető a webshopunkban:  Fedezd fel önmagad a világhírű szakember útmutatásával!

2022 top 10

Legnépszerűbb könyvek 2022 válogatás!

Kíváncsi vagy, melyik könyveink voltak a legnépszerűbbek? Ebben a cikkben összegyűjtöttük azokat a köteteket, amelyek a legkelendőbbek voltak tavaly. Íme a legnépszerűbb könyvek 2022 lista! Nézd meg, olvasóink mit szerettek a legjobban!
Év Könyve 2022

Az Év Könyve 2022 verseny – Döntsd el te, melyik legyen az év könyve!

Elindult a szavazás, az Év Könyve 2022 versenyen, ahol a könyvkiadás legfontosabb szereplői, ti az olvasók dönthetitek el, melyik kötet legyen az év könyve! A jelöltek listáját is az olvasóközönség állította össze. Idén a véleményetek alapján az Open Books három kötettel száll versenybe.
Máté Gábor Normális vagy

Fontos leckét tanított Dr. Máté Gábor előadása

Betegségeink gyökerét mérgező világunkban keressük! Dr.…