Daniel Goleman

Daniel Goleman a The New York Times bestsellerírója számos nagy sikerű mű szerzője. Pszichológusként és tudományos újságíróként éveken keresztül írt cikkeket az amerikai napilapnak az agy- és viselkedéskutatásról.

Több mint egy tucat könyv szerzője, többek között három beszámolónak a dalai láma és tudósok, pszichoterapeuták, valamint társadalmi aktivisták közötti eszmecserékről, amelyeken moderátorként vett részt.

Daniel Goleman a XIV. dalai láma tiszteletbeli elnökségével működő, a nyugati tudomány és a keleti kontemplatív (elmélkedő) hagyományok közötti párbeszédet szervező Mind and Life Institute alapítója és igazgatósági tagja; a diákok szociális és érzelmi kompetenciájának fejlesztését szolgáló Collaborative for Academic, Social and Emotional Learning társalapítója; az érzelmi intelligencia kutatásával és gyakorlati alkalmazásával foglalkozó Consortium for Research on Emotional Intelligence in Organizations egyik igazgatója.

Még több a szerzőről

Iratkozz fel hírlevelünkre és mi azonnali kedvezményt küldünk neked vásárlásodhoz, valamint elsőként értesítünk új könyveinkről, exkluzív tartalmainkról és híreinkről.