Dr. Máté Gábor Kolozsváron

Normális vagy Dr. Máté Gábor előadása Kolozsváron   Nyitóelőadást tart Dr. Kádár Annamária, az est végén dr. Máté Gábor dedikál.   Helyszín: Cinema Teatru Florin Piersic (Piața Mihai Viteazu 11-13, Cluj-Napoca 400151) Időpont: 2023. október 19., 16:00 és 19:00   Dr. Máté Gábor, magyar származású, Kanadában élő orvos forradalmi könyvében feltárja, hogy miközben a nyugati […]

Hálózatok éjszakája – Egy este Barabási Albert-Lászlóval és Janosov Milánnal

Egy este a hálózatkutatás sztárjaival a CEU-n Te is tucatnyi appot használsz éjjel-nappal? Tudtad, hogy legtöbbjük minden apró mozdulatodra figyel, amit az online térben teszel, rengeteg adatot rögzít, különféle algoritmusokat, akár mesterséges intelligenciát is használ, és mindeközben elképesztően sokféle hálózatot hoz létre? És azt, hogy ezek az appok egyszerre igyekeznek kiismerni téged és megérteni a […]

Máté Dániel Budapesten

Máté Dániel: Normális vagy! – Beszélgetés Dr. Máté Gábor szerzőtársával és fiával

Dr. Máté Gábor fia és társszerzője, Máté Dániel Budapestre látogat. December 16-án a Milestone Intézetben lehetőséged van vele találkozni, dedikáltatni a könyvet és kérdezni édesapjával közös munkájukról és kapcsolatukról.

Ungváry Krisztián: Kiugrás a történelemből – Előadás és beszélgetés

2022. november 6-án Ungváry Krisztián mutatja be legújabb kötetét, a Kiugrás a történelemből című könyvet. A rendezvényre jegyek már kaphatók 3000 forintos áron.

Dr. Máté Gábor előadás

Dr. Máté Gábor: Normális vagy – Előadás és beszélgetés

Még egyszer Budapesten! 2022. október 19-én Dr. Máté Gábor visszatér Budapestre egy előadás erejéig. A rendezvényre jegyek már kaphatók 7000 Ft-os áron.

Csányi Vilmos_Milestone

SPOTLIGHT // Vendég: Csányi Vilmos // Milestone X Open Books

SPOTLIGHT – A Milestone Tudáskikötő és az Open Books közös rendezvénysorozata. Október 27-én, csütörtökön a vendég: Csányi Vilmos

Ungváry Krisztián_Milestone

SPOTLIGHT // Vendég: Ungváry Krisztián // Milestone X Open Books

SPOTLIGHT – A Milestone Tudáskikötő és az Open Books közös rendezvénysorozata. November 24-én, csütörtökön a vendég: Ungváry Krisztián.

Spotlight - Vendég: Gárdos Péter

SPOTLIGHT // Vendég: Gárdos Péter // Milestone X Open Books

SPOTLIGHT – A Milestone Tudáskikötő és az Open Books közös rendezvénysorozata. Október 13-án, csütörtökön a vendég: Gárdos Péter.