Egy nap dr. Máté Gáborral és vendégeivel

Egy nap dr. Máté Gáborral és vendégeivel Házigazda: Al Ghaoui Hesna 2023. május 28. Budapest Kongresszusi Központ JEGYVÁSÁRLÁS Első alkalommal tart dr. Máté Gábor egész napos eseményt MagyarországonA gyógyulás útjaicímmel: beszélgetések, workshopok és előadások sorával segíti, hogy elinduljunk a testi-lelki egészség felé vezető úton. A program három részből áll, melyek során a világhírű orvos különböző […]

Máté Dániel Budapesten

Máté Dániel: Normális vagy! – Beszélgetés Dr. Máté Gábor szerzőtársával és fiával

Dr. Máté Gábor fia és társszerzője, Máté Dániel Budapestre látogat. December 16-án a Milestone Intézetben lehetőséged van vele találkozni, dedikáltatni a könyvet és kérdezni édesapjával közös munkájukról és kapcsolatukról.

Bázis Könyvek Launch Party

Bázis Könyvek LAUNCH PARTY

Idén ősszel elindult a Bázis Könyvek.
Ennek örömére szervezünk egy estét a Gólyában, hogy beszélgessünk a sorozat első három kötetéről, amelyeket koncert és DJ-szettek követnek.

Ünnepi könyvvásár

Karácsonyi pop-up a Pozsonyin! (december 9-11.)

Az ünnepek alkalmából egy igazán különleges eseménnyel készülünk a számodra! Megnyitjuk popup boltunkat, ahol kiválaszthatod a legtökéletesebb karácsonyi könyvajándékokat! Ráadásul alá is írathatod, ugyanis szerzőink dedikálással készülődnek az ünnepekre! Gyere el, válogass könyveink közül, és találkozz szerzőinkkel! *** Könyveink EGÉSZ HÉTVÉGÉN 25-50% KEDVEZMÉNNYEL VÁSÁROLHATÓK MEG. *** Helyszín: 1137, Pozsonyi út 10., Budapest School épülete Időpont: […]

Ungváry Krisztián: Kiugrás a történelemből – Előadás és beszélgetés

2022. november 6-án Ungváry Krisztián mutatja be legújabb kötetét, a Kiugrás a történelemből című könyvet. A rendezvényre jegyek már kaphatók 3000 forintos áron.

Dr. Máté Gábor előadás

Dr. Máté Gábor: Normális vagy – Előadás és beszélgetés

Még egyszer Budapesten! 2022. október 19-én Dr. Máté Gábor visszatér Budapestre egy előadás erejéig. A rendezvényre jegyek már kaphatók 7000 Ft-os áron.

Csányi Vilmos_Milestone

SPOTLIGHT // Vendég: Csányi Vilmos // Milestone X Open Books

SPOTLIGHT – A Milestone Tudáskikötő és az Open Books közös rendezvénysorozata. Október 27-én, csütörtökön a vendég: Csányi Vilmos

Ungváry Krisztián_Milestone

SPOTLIGHT // Vendég: Ungváry Krisztián // Milestone X Open Books

SPOTLIGHT – A Milestone Tudáskikötő és az Open Books közös rendezvénysorozata. November 24-én, csütörtökön a vendég: Ungváry Krisztián.

Spotlight - Vendég: Gárdos Péter

SPOTLIGHT // Vendég: Gárdos Péter // Milestone X Open Books

SPOTLIGHT – A Milestone Tudáskikötő és az Open Books közös rendezvénysorozata. Október 13-án, csütörtökön a vendég: Gárdos Péter.

Találkozz velünk és szerzőinkkel a Könyvfesztiválon!

Szeretettel várunk 2022. szeptember 29. és október 2. közt a Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál helyszínén, a Millenárison. A 4 napos könyvünnepre szerzőinket is elhívtuk, így lehetőséged lesz dedikáltatni könyveidet SZOMBATON 14 órától Csányi Vilmossal 15 órától Gárdos Péterrel 15:30-tól Kepes Andrással 16 órától Szabó-Bartha Anettel Mindezek mellett idén egy különleges programmal is készülünk: október 1-jén szombaton […]