Máté Gábor - Normális vagy

Októberben megjelenik Dr. Máté Gábor új könyve

Októberben hazánkban is megjelent Dr. Máté Gábor új könyve, a Normális vagy, amelyet fiával, Máté Dániellel közösen jegyez. Kiadónknál most a tiéd lehet 20%-os kedvezménnyel. Ne maradj le, az év legjobban várt könyvéről!

Dr. Máté Gábor Normális vagy című könyve, az Amerikai Egyesült Államokban már a kiadást követően a New York Times Bestseller 5. helyére került. A szerző a modern világunk toxikus hatásait boncolgatja. A nyugati orvoslás folyamatosan fejlődik mégis egyre több ember kényszerül gyógyszert szedni, egyre többen küzdenek krónikus betegségekkel. De mi lehet ennek az oka? A szerző az október 6-i könyvbemutatón erre is kereste a választ. Ha lemaradtál vagy visszanéznéd még egyszer az előadást, erre is van lehetőséged, az eseményen felvétel készült, amelyet nálunk megvásárolhatsz:

Egy különleges kedvezménnyel is készültünk, amely magába foglalja az október 6-i előadást és a könyvet is. A könyvbemutatón nem csak Dr. Máté Gábort hallgathatjátok meg, az este során közreműködött Palya Bea, énekes és Fullajtár Andrea, színművész.

A Normális vagy egy izgalmas utazásra hív bennünket, hogy jobban megértsük világunkat, de abban is segít, hogy jobban megértsük önmagunkat, gyermekkori traumáinkat és megtaláljuk a helyünket. A szerző hozzásegít a kiegyensúlyozott önértékeléshez, és megválaszolja azokat a kérdéseket, amelyek létezéséről eddig nem is tudtunk.  Fedezd fel magad Dr. Máté Gáborral könyveivel!

Addig is tudj meg többet szerzőről! Ha szeretnél időben értesülni a könyv közelgő eseményeiről, híreiről, iratkozz fel hírlevelünkre is.

Ananyo Bhattacharya Neumann János könyv

120 éve született az egyik legnagyobb magyar zseni! Itt a Neumann János könyv!

Február végén kiadónk gondozásában jelenik meg az egyik leghíresebb magyar tudós önéletrajza, hamarosan itt a Neumann János könyv! Neumann János 1903-ban született Budapesten, így idén ünnepeljük a magyar zseni születésének 120. évfordulóját. Ananyo Bhattacharya Neumann János – Az ember a jövőből című kötete méltó tisztelgés a magyar zseni életpályája előtt.
2022 top 10

Legnépszerűbb könyvek 2022 válogatás!

Kíváncsi vagy, melyik könyveink voltak a legnépszerűbbek? Ebben a cikkben összegyűjtöttük azokat a köteteket, amelyek a legkelendőbbek voltak tavaly. Íme a legnépszerűbb könyvek 2022 lista! Nézd meg, olvasóink mit szerettek a legjobban!
Bono új könyve

Őszinte vallomás a U2 frontemberétől! Jön Bono új könyve!

A U2 hírnévre vágyó tizenévesek bandájából négy évtized alatt a világ egyik legismertebb rockegyüttese lett. Több tízezres stadionokat képesek megtölteni, számaikat pedig a világon mindenki ismeri. Hamarosan megjelenik Bono új könyve, amelyben először vall együttesük sikeréről, magánéletéről és emberjogi küzdelmeiről.