Zsidai Zoltán Roy

Zsidai Zoltán Roy 1976-ban született Rochesterben, az Egyesült Államokban. Szülei, Zsidai Péter és Ilona, hosszabb amerikai tartózkodás után visszatelepültek Magyarországra és 1982-ben megnyitották a Budai Vár első privát kávézóját, a Café Pierrot-t. Zsidai 2007-ben csatlakozott a családi vállalkozáshoz, azóta tulajdonos-ügyvezetőként vezeti a cégcsoport munkáját. Második éttermüket, a 21 Magyar Vendéglőt 2008-ban nyitották meg, aminek megszületésében Roy már aktívan részt vett. Azóta a Zsidai Csoport számos sikeres koncepciót, hotelt és éttermet tudhat a magáénak.

A Zsidai Csoport olyan neves nemzetközi partnerekkel dolgozik itthon és külföldön is, mint a Jamie Oliver Group,[13][14] a Kempinski Hotels és a Magyar Állami Operaház. Zsidai Zoltán Roy könyve, a Zsidai 40 a család sikertörténetét foglalja össze.

Open Books club

Iratkozz fel hírlevelünkre és mi azonnali kedvezményt küldünk neked vásárlásodhoz, valamint elsőként értesítünk új könyveinkről, exkluzív tartalmainkról és híreinkről.

Zseniális szerzők könyvei megjelenés előtt, dedikált példányok, különleges kiadó kedvezmények és máshol nem elérhető extra tartalmak! – mindezt egy ingyenes feliratkozásért cserében

Független
piaci szereplő
Egyedi
ajánlatok
Dedikált
példányok
Folyamatos
akciók