Susan Cain

Susan Cain amerikai író, 1968-ban született. A Princeton és a Harvard jogi karán végzett, majd vállalati jogászként dolgozott, első könyve, a Csend megjelenéséig. Susan Cain könyvei az introvertáltak rejtett képességeire fókuszálnak. Az elmúlt idő felett érzett szorongás, a melankolikus lelkiállapot sokkal több erőt jelent, mint gondolnánk. A Csend hét évig volt a New York Times bestsellerlistáján és összesen negyven nyelvre fordították le. A rangos Fast Company magazin beválogatta Caint az üzleti élet legkreatívabb emberei közé. Az introvertáltak erejéről szóló TED-előadását több, mint negyvenmillióan látták szerte a világon. Írásai olyan rangos magazinokban jelentek meg, mint a The New York Times, a The Atlantic, a The Economist, és a The Wall Street Journal. A világ legnagyobb vállalatai hívták meg, a Google, a PIXAR, az Egyesült Államok Pénzügyminisztériuma, a P&G, a Harvard és a West Point is. Több rangos kitüntetés és elismerés mellett, az Inc. Magazine a világ 50 legjobb vezetési és menedzsment szakértője közé sorolta, a LinkedIn pedig egyenesen a 6. legbefolyásosabb emberként tartja számon. Fontos karitatív tevékenységet is végez, a Next Big Idea Book Club kuratóriumi tagja, bevételükkel gyermek fejlesztő programokat támogatnak.

Jelenleg a Hudson folyó völgyében él az Amerikai Egyesült Államokban férjével és fiaival. Szeret főzni, olvasni, utazni és teniszezni. Susan Cain könyvei komoly útmutatót jelentenek azoknak, akik eddig elveszettnek érezték magukat világunkban.

 

Még több a szerzőről

Cikkek, interjúk

Ajánló

Ne úgy gondolj az introverzióra, mint valamire, amit meg kell gyógyítani... Töltsd a szabadidődet úgy, ahogyan neked tetszik, ne úgy, ahogy elvárják.
Susan Cain

Iratkozz fel hírlevelünkre és mi azonnali kedvezményt küldünk neked vásárlásodhoz, valamint elsőként értesítünk új könyveinkről, exkluzív tartalmainkról és híreinkről.