Pamela Druckerman

Pamela Druckerman Párizsban élő amerikai újságíró, Emmy-díjas dokumentumfilm-producer. Miamiban nőtt fel, filozófiát tanult, majd a Columbia Egyetemen nemzetközi kapcsolatok szakon szerzett diplomát. 1997 és 2002 között a The Wall Street Journal munkatársa volt Buenos Airesben, São Paulóban és New Yorkban.

A Párizsban szerzett gyereknevelési tapasztalatait összegző Se hiszti, se nyafogás világsikert aratott: harmincegy nyelvre fordították le, és a megfilmesítésére készülnek. További négy könyve közül a Hívd fel Párizst! Szabó T. Anna fordításában hamarosan megjelenik magyarul. Pamela Druckerman könyvei segítenek eligazodni a gyermeknevelés rögös útján!

Pamela Druckerman olyan neves lapokban publikál, mint a New York Times, a Vanity Fair France, Madame Figaro, The Washington Post vagy The Guardian. A járvány ideje alatt elindította a Pandemonium nevű youtube-csatornát, ahol francia témákról, Franciaországról vagy éppen a francia kultúráról beszélget neves szakértőkkel.

Még több a szerzőről

Iratkozz fel hírlevelünkre és mi azonnali kedvezményt küldünk neked vásárlásodhoz, valamint elsőként értesítünk új könyveinkről, exkluzív tartalmainkról és híreinkről.