Medgyesi Konstantin

Medgyesi Konstantin 1975-ben született Szegeden. A József Attila Tudományegyetemen végzett történelem-szociológia szakon 1999-ben. Doktori fokozatát 2017-ben szerezte meg, disszertációjának címe: Demokrácia-diskurzus(ok) Magyarországon az 1945 és 1949 közötti időszakban és időszakról. Iskolái elvégzése után a Móra Ferenc Múzeum munkatársa, később kommunikációs igazgatója, majd az egyik legnagyobb megyei lap, a Délvilág újságírója is volt. Jelenleg a Szegedi Tudományegyetem Kommunikáció- és Médiatudományi Tanszékének egyetemi adjunktusa, a Magyar Tudományos Akadémia Történettudományi Bizottságának tagja. Kutatási területei az 1945 utáni Magyarország helyzete és a 20. századi egyháztörténet. 

Medgyesi Konstantin könyve az Apagyilkosság kiadónk gondozásában jelenik meg, a 20. századi magyar történelem egyik legnagyobb politikai küzdelmét mutatja be Kádár János és Grósz Károly között.

Open Books club

Iratkozz fel hírlevelünkre és mi azonnali kedvezményt küldünk neked vásárlásodhoz, valamint elsőként értesítünk új könyveinkről, exkluzív tartalmainkról és híreinkről.

Zseniális szerzők könyvei megjelenés előtt, dedikált példányok, különleges kiadó kedvezmények és máshol nem elérhető extra tartalmak! – mindezt egy ingyenes feliratkozásért cserében

Független
piaci szereplő
Egyedi
ajánlatok
Dedikált
példányok
Folyamatos
akciók