Manfred F. R. Kets de Vries

Manfred F. R. Kets de Vries egyedi szemszögből közelíti meg a vezetés, illetve az egyéni és szervezeti változások pszichológiai dimenzióinak sokat vizsgált témáit. Közgazdasági és pszichológiai ismereteinek és tapasztalatainak felhasználásával a vezetéstudomány, a pszichoanalízis, a fejlődéslélektan, az evolúciós pszichológia, az idegtudomány, a pszichoterápia, a vezetői coaching és a tanácsadás kapcsolódási pontjait vizsgálja.

Kets de Vries gyakorló pszichológus, érdeklődése elsősorban a szervezetirányítás, az életpálya-dinamika, a vezetői stressz, a vállalkozás, a családi vállalkozások, az utódlástervezés, a többkultúrás munkaszervezet irányítása, a csapatépítés, a személyi tanácsadás, valamint a vállalati átalakítás és változás dinamikájának területére irányul.

Több mint ötven könyv szerzője, társzerzője vagy szerkesztője. Kets de Vries vezető amerikai, kanadai, európai, afrikai és ázsiai vállalatok tanácsadója a szervezeti felépítés, átalakítás és a stratégiai emberierőforrás-gazdálkodás témaköreiben.

Iratkozz fel hírlevelünkre és mi azonnali kedvezményt küldünk neked vásárlásodhoz, valamint elsőként értesítünk új könyveinkről, exkluzív tartalmainkról és híreinkről.