Manfred F. R. Kets de Vries

Manfred F. R. Kets de Vries egyedi szemszögből közelíti meg a vezetés, illetve az egyéni és szervezeti változások pszichológiai dimenzióinak sokat vizsgált témáit. Közgazdasági és pszichológiai ismereteinek és tapasztalatainak felhasználásával a vezetéstudomány, a pszichoanalízis, a fejlődéslélektan, az evolúciós pszichológia, az idegtudomány, a pszichoterápia, a vezetői coaching és a tanácsadás kapcsolódási pontjait vizsgálja.

Kets de Vries gyakorló pszichológus, érdeklődése elsősorban a szervezetirányítás, az életpálya-dinamika, a vezetői stressz, a vállalkozás, a családi vállalkozások, az utódlástervezés, a többkultúrás munkaszervezet irányítása, a csapatépítés, a személyi tanácsadás, valamint a vállalati átalakítás és változás dinamikájának területére irányul.

Több mint ötven könyv szerzője, társzerzője vagy szerkesztője. Kets de Vries vezető amerikai, kanadai, európai, afrikai és ázsiai vállalatok tanácsadója a szervezeti felépítés, átalakítás és a stratégiai emberierőforrás-gazdálkodás témaköreiben.

Open Books club

Iratkozz fel hírlevelünkre és mi azonnali kedvezményt küldünk neked vásárlásodhoz, valamint elsőként értesítünk új könyveinkről, exkluzív tartalmainkról és híreinkről.

Zseniális szerzők könyvei megjelenés előtt, dedikált példányok, különleges kiadó kedvezmények és máshol nem elérhető extra tartalmak! – mindezt egy ingyenes feliratkozásért cserében

Független
piaci szereplő
Egyedi
ajánlatok
Dedikált
példányok
Folyamatos
akciók