Julia Rothman

Julia Rothman, A Helló, NY szerzője. Az Egyesült Államokban született, New Yorkban, a Bronxhoz tartozó City Islandben nőtt fel. A tervezés mellett fontos számára, hogy bátorítsa női kollégáit, ezért alapította meg a Women Who Draw nevű szervezetet, amelynek női tervezők, illusztrátorok és grafikusok a tagjai. Alapítótársával, Wendy MacNaugthonnal céljuk az volt, hogy növeljék a női tervezők láthatóságát. Julia szervezője a Ladies Drawing Nightnak, amely egy kötetlen találkozó női illusztrátorok számára. Eddig csak tizenegy könyv szerzője vagy társszerzője. Olyan nívos lapokban közöltek róla elismerő kritikákat, mint a New York Times, A The Atlantic és a PBS News Hour. Az írás és a tervezés mellett tanít is New Yorkban, a School of Visual Artsban.

Julia Rothman könyve, a Vissza a természethez egészen különlegesen mutatja be élővilágunkat. Az illusztrátor rajzai szinte megelevenednek, mintha az erdőben járnánk, az állatok és a növények között.

Még több a szerzőről

Iratkozz fel hírlevelünkre és mi azonnali kedvezményt küldünk neked vásárlásodhoz, valamint elsőként értesítünk új könyveinkről, exkluzív tartalmainkról és híreinkről.