Dr. Shefali Tsabary

Dr. Shefali 1972-ben született Bombayben. Korai tanulmányait Indiában végezte. 1993-ban, 21 évesen kiköltözött Indiából a CIIS egyetemre, amely San Francisco Haight Ashbury kerületében található, hogy felsőfokú tanulmányait folytassa. Elmondása szerint ez a lépés óriási változást hozott az életében. Erről beszélve egy interjúban azt mondta:

„Az igazi felébredésem akkor következett be, amikor elhagytam Indiát, és megérkeztem a CIIS-hez, hogy a Drámaterápia programban tanuljak, ahol felfedeztem a meditáció és az éberség erejét, az önismeret és az önvizsgálat útja valóban megtanított arra, hogy nem azok vagyunk, akiknek gondoljuk magunkat. A gyermekkor körülményei nem határoznak meg minket. Megtanultam, hogy a múltból való megszabadulás és a jelen pillanatba való belépése, hogy teljes mértékben itt és most élhessünk, a legfontosabb út, amit megtehetünk.”

Mesterdiplomát szerzett a California Institute of Integral Studies-ban és PhD fokozatot szerzett klinikai pszichológiából a Teachers College-ban, Columbia University. Kezdetben keleti filozófiát tanult, majd a nyugati pszichológiát folytatta. Később egyesítette a két iskola módszereit.

Még több a szerzőről

Ajánló

Ez a részletes útmutató nélkülözhetetlen azok számára, akik szeretnék megérteni a tudatos szülőség alapjait. A szülői út kalauz, amely segít megtörni a generációkon átívelő beidegződéseket, és egészséges családi légkört teremteni. Az elmúlt években nyilvánvalóvá vált, hogy a gyerekkorunk hat felnőttkori viselkedésünkre is, és így dr. Shefali bölcs, őszinte és együttérző munkájára nagyobb szükség van, mint korábban bármikor.
dr. Nicole LePera író, pszichológus, a Do the Work szerzője
Ha bizonyított módszert szeretnél találni, hogy miként nevelj magabiztos, független és boldog gyereket, ez a te könyved!
Eva Longoria
A szülői út című könyvet minden szülő számára ajánlom. Megismertet bennünket a tudatos szülőség elemeivel, megtanítja, hogy miként gyógyítsuk meg önmagunkat, így lehetővé téve, hogy gyerekeinknek a lehető legjobb gondoskodást biztosítsuk. Ezeket a finom módszereket alkalmazva olyan elkötelezett és együttérző szülők leszünk, amelyre a gyerekeinknek szükségük van.
Katherine Schwarzenegger Pratt anya, The New York Times bestsellerszerző, aktivista

Iratkozz fel hírlevelünkre és mi azonnali kedvezményt küldünk neked vásárlásodhoz, valamint elsőként értesítünk új könyveinkről, exkluzív tartalmainkról és híreinkről.