Csák János

Csák János 1962-ben született Budapesten. Pénzügy és szociológia szakon szerzett diplomát, Franciaországban és az Egyesült Államokban, a Harvard Business School-ban is tanult. Pályafutása során több cég vezérigazgatójaként is dolgozott, mint a Matáv, a MOL-csoport, a T-Mobile vagy a Budapest Bank. 2011 és 2014 között Magyarország londoni nagyköveteke volt. 2015 óta a Bank of China CEE igazgatótanácsának tagja, 2019-től a Magyar-Szlovák Kereskedelmi Kamara társelnöke. Gazdasági és társadalmi tevékenységét a Magyar Köztársasági Érdemrend középkeresztjével ismerték el 2010-ben. Jelenleg Magyarország kulturális és innovációs minisztere.

Csák János könyve, Az élet jó oldala arra törekszik, hogy megtalálja a értékeket ingatag világunkban. A Böjte Csabával közösen jegyzett mű párbeszéd klerikus és laikus között. Az üzleti életben fontos szerepet betöltő férfi vallomása arról, miért érdemes hálásnak lennünk manapság.

Open Books club

Iratkozz fel hírlevelünkre és mi azonnali kedvezményt küldünk neked vásárlásodhoz, valamint elsőként értesítünk új könyveinkről, exkluzív tartalmainkról és híreinkről.

Zseniális szerzők könyvei megjelenés előtt, dedikált példányok, különleges kiadó kedvezmények és máshol nem elérhető extra tartalmak! – mindezt egy ingyenes feliratkozásért cserében

Független
piaci szereplő
Egyedi
ajánlatok
Dedikált
példányok
Folyamatos
akciók