Csák János

Csák János 1962-ben született Budapesten. Pénzügy és szociológia szakon szerzett diplomát, Franciaországban és az Egyesült Államokban, a Harvard Business School-ban is tanult. Pályafutása során több cég vezérigazgatójaként is dolgozott, mint a Matáv, a MOL-csoport, a T-Mobile vagy a Budapest Bank. 2011 és 2014 között Magyarország londoni nagyköveteke volt. 2015 óta a Bank of China CEE igazgatótanácsának tagja, 2019-től a Magyar-Szlovák Kereskedelmi Kamara társelnöke. Gazdasági és társadalmi tevékenységét a Magyar Köztársasági Érdemrend középkeresztjével ismerték el 2010-ben. Jelenleg Magyarország kulturális és innovációs minisztere.

Csák János könyve, Az élet jó oldala arra törekszik, hogy megtalálja a értékeket ingatag világunkban. A Böjte Csabával közösen jegyzett mű párbeszéd klerikus és laikus között. Az üzleti életben fontos szerepet betöltő férfi vallomása arról, miért érdemes hálásnak lennünk manapság.

Még több a szerzőről

Iratkozz fel hírlevelünkre és mi azonnali kedvezményt küldünk neked vásárlásodhoz, valamint elsőként értesítünk új könyveinkről, exkluzív tartalmainkról és híreinkről.