Böjte Csaba

Böjte Csaba 1959-ben született Kolozsvárott. Autóvillamossági szerelőnek tanult, majd egy bányában dolgozott a Hargitában, ekkor lelkiekben már a papi pályára készül. 1982-ben jelentkezett a ferences rendbe, tanulmányait Esztergomban és Gyulafehérváron végezte, 1989-ben szentelték pappá. 1992-ben Dévára helyezték, ahol oltalmába fogadott néhány hátrányos helyzetű gyermeket. A román hatóságok többször felszólították, hogy hagyja el a ferences rendi templomot, ahová beköltöztette a gyerekeket, ő azonban kitartott. Tevékenységét már nemcsak Erdélyben és Magyarországon, hanem Nyugat-Európában is elismerik.

Böjte Csaba könyve Az élet jó oldala Csák János üzletemberre közösen íródott. Klerikusként arra igyekszik választ adni, milyen értékeket találhatunk ingatag világunkban.

Open Books club

Iratkozz fel hírlevelünkre és mi azonnali kedvezményt küldünk neked vásárlásodhoz, valamint elsőként értesítünk új könyveinkről, exkluzív tartalmainkról és híreinkről.

Zseniális szerzők könyvei megjelenés előtt, dedikált példányok, különleges kiadó kedvezmények és máshol nem elérhető extra tartalmak! – mindezt egy ingyenes feliratkozásért cserében

Független
piaci szereplő
Egyedi
ajánlatok
Dedikált
példányok
Folyamatos
akciók