Hallgass bele az idén 75. születésnapját ünneplő Kepes András
legújabb könyvébe, a Két macska voltam című sorsregénybe!

Csak add meg az e-mail címed, csatlakozz az *OpenBooks Klubhoz* és elküldjük neked a teljes első fejezetét, hangoskönyv formátumban.

Töltsd le Kepes András legújabb regényének első fejezetét hangoskönyv formában, amit bármikor meg tudsz hallgatni a kocsiban, otthon vagy ahol épp van 31 perc 45 másodperced.

A hetvenes években egy apa a családjával egy vidéki tanyára költözik abban a hitben, hogy maga mögött hagyhatja a diktatúrát, ám új élet helyett a saját poklát teremti újra.

Legidősebb fia, György, az apai nyomás és önkény elől menekülve a rendszerváltás idején visszatér Budapestre, ahol rendőrként a bűn és a tisztesség között ingadozva saját élete után is nyomoz. Választás elé kerül, mit kezdjen a múlt hazugságaival, amelyek a környezetében tönkretették a szülő-gyerek kapcsolatot, a szerelmet és a barátságot. Egy ponton azt a döntést hozza, hogy saját kezébe veszi a sorsát…

A Két macska voltam egy lélektani krimiket idéző sorsregény egy olyan korban, amelyben a történelmi és emberi traumák nyomán kiveszőben van a mindennapokból az erkölcs és az emberség.