Két macska voltam – Kepes András könyvbemutatója Karafiáth Orsolyával és Mácsai Pállal

Két macska voltam – 50 éve a pályán – A rádiózástól a regényírásig.

Időpont: 2023. 11.03. 19:00
Helyszín: Örkény Színház (1075 Budapest, Madách Imre tér 6.)
Kepes András idén ünnepli 75. születésnapját, és kereken 50 éve indult el pályáján. Ebben a különleges évben jelenik meg új regénye, a Két macska voltam, amelyről Mácsai Pállal és Karafiáth Orsolyával beszélget az Örkény Színházban. 
Kepes András új könyvében a hetvenes években egy apa a családjával egy vidéki tanyára költözik abban a hitben, hogy maga mögött hagyhatja a diktatúrát, ám új élet helyett a saját poklát teremti újra. Legidősebb fia, György, az apai nyomás és önkény elől menekülve a rendszerváltás idején visszatér Budapestre, ahol rendőrként a bűn és a tisztesség között ingadozva saját élete után is nyomoz. Választás elé kerül, mit kezdjen a múlt hazugságaival, amelyek a környezetében tönkretették a szülő-gyerek kapcsolatot, a szerelmet és a barátságot. Egy ponton azt a döntést hozza, hogy saját kezébe veszi a sorsát… A Két macska voltam egy lélektani krimiket idéző sorsregény egy olyan korban, amelyben a történelmi és emberi traumák nyomán kiveszőben van a mindennapokból az erkölcs és az emberség.
Az esemény után Kepes András dedikálja új kötetét, ami a helyszínen kapható lesz.

 

Jegyárak: 4900 Ft – 8800 Ft

Jegyvásárlás a Jegy.hu oldalán: https://orkeny.jegy.hu/program/kepes-andras-ket-macska-voltam-50-eve-a-palyan-a-radiozastol-a-regenyirasig-konyvbemutato-152160

 

 

Az Open Books és az Örkény Színház közös eseménye. 

Iratkozz fel hírlevelünkre és mi azonnali kedvezményt küldünk neked vásárlásodhoz, valamint elsőként értesítünk új könyveinkről, exkluzív tartalmainkról és híreinkről.