Kepes András: Két macska voltam – könyvbemutató Szombathelyen

Kepes András: Két macska voltam – könyvbemutató Szombathelyen


Helyszín: Szombathely, Weöres Sándor Színház (Akacs Mihály u. 7, 9700)
Időpont: 2023. november 19. 19:00

Kepes András idén ünnepli 75. születésnapját, kereken 50 éve van a pályán. Ebben a különleges évben jelenik meg új regénye, a Két macska voltam.

Kepes András új könyvében a hetvenes években egy apa a családjával egy vidéki tanyára költözik abban a hitben, hogy maga mögött hagyhatja a diktatúrát, ám új élet helyett a saját poklát teremti újra.
Legidősebb fia, György, az apai nyomás és önkény elől menekülve a rendszerváltás idején visszatér Budapestre, ahol rendőrként a bűn és a tisztesség között ingadozva saját élete után is nyomoz. Választás elé kerül, mit kezdjen a múlt hazugságaival, amelyek a környezetében tönkretették a szülő-gyerek kapcsolatot, a szerelmet és a barátságot. Egy ponton azt a döntést hozza, hogy saját kezébe veszi a sorsát…
A Két macska voltam egy lélektani krimiket idéző sorsregény egy olyan korban, amelyben a történelmi és emberi traumák nyomán kiveszőben van a mindennapokból az erkölcs és az emberség.

A szerző kötetei kedvezményesen vásárolhatóak meg a helyszínen.

Az esemény után a szerző dedikál!

Jegyárak
Ülőhelyek: 5.000 Ft

Jegyvásárlás: HAMAROSAN

Iratkozz fel hírlevelünkre és mi azonnali kedvezményt küldünk neked vásárlásodhoz, valamint elsőként értesítünk új könyveinkről, exkluzív tartalmainkról és híreinkről.