Dr. Máté Gábor: Normális vagy – Előadás és beszélgetés

AZ ESEMÉNYRE MINDEN JEGY ELKELT.
Dr. Máté Gábor Normális vagy című könyvének bemutatóját visszanézheted videón.
***
Dr. Máté Gábor Normális vagy című könyvének bemutatója, előadás.
Dr. Máté Gábor előadását követően a beszélgetést vezeti Al Ghaoui Hesna.

Dr. Máté Gábor, magyar származású, Kanadában élő orvos forradalmi könyvében feltárja, hogy miközben a nyugati világ büszkén tekint az egészségügyi szolgáltatásaira, egyre több a krónikus beteg, és romlik a népesség általános egészségi állapota. Az Egyesült Államok lakosságának majd hetven százaléka szed legalább egy, több mint a fele pedig két receptre kapható gyógyszert. Kanadában az emberek húsz százalékának magas a vérnyomása, Európában ez a szám már meghaladja a harminc százalékot. A kamaszok között szédítő tempóban terjednek a lelki betegségek. Beteg a társadalmunk vagy talán ez így normális?

Máté Gábor több mint negyven éve dolgozik orvosként, munkája során ébredt rá, hogy amit normálisnak gondolunk, az korántsem az. Figyelmen kívül hagyjuk a trauma és a stressz ártalmas hatásait, valamint a modern élettel járó összes olyan feszültséget, amely rátelepszik a testünkre és a lelkünkre, illetve az egészségünket károsítja. A rendelkezésünkre álló számtalan jól képzett szakember és különleges, modern eszköz sem segít rajtunk. A nyugati orvoslás nem a teljes embert nézi, nem törődik vele, hogy mit művel a stressz a szervezetünkkel, az immunrendszerünkkel és az érzelmi egyensúlyunkkal.

Máté Gábor megmutatja, mi tesz minket igazából beteggé, felfedi az egyén és a közösség hanyatló állapota közötti összefüggéseket, és együttérzéssel vezeti olvasóit az egészség és gyógyulás labirintusában.

A test lázadása világhírű szerzője eddigi legátfogóbb és legteljesebb könyvében a betegségek valódi okait kutatja, miközben éles kritikát fogalmaz meg a minket körülvevő mérgező világról, és utat mutat az egészség és a gyógyulás felé.

A Normális vagy című könyv bemutatója során Dr. Máté Gábor előadását követően válaszol a közönség kérdéseire is, majd az est végén dedikál. Kötetei a helyszínen is kaphatók lesznek. 

****

Az eseményről a szervezők vagy az általuk feljogosított harmadik személyek kép-, és hangfelvételeket készíthetnek, amelyeken nézőként feltűnhetnek a jegyvásárlók. 

A jegyet a helyszínen kinyomtatva, vagy mobilon, jól láthatóan kell bemutatni a beléptetés során. Kapunyitás 18:00-kor.

Helyszín: CEU Auditórium, 1051 Budapest, Nádor utca 15.

Időpont: 2022. október 19.,  szerda 19:00

Helyfoglalás érkezési sorrendben. 

A jegyvásárlókat megajándékozzuk egy 20%-os kedvezményes vásárlásra feljogosító kuponnal, melyet az esemény helyszínén tudnak felhasználni Máté Gábor Normális vagy című új kötetének és korábbi műveinek megvásárlása során.

***

AZ ESEMÉNYRE MINDEN JEGY ELKELT.
Dr. Máté Gábor Normális vagy című könyvének bemutatóját visszanézheted videón.
Amennyiben elsőként szeretnél majd értesülni jövőbeli Máté Gábor eseményeinkről, iratkozz fel hírlevelünkre alább!

Iratkozz fel hírlevelünkre és mi azonnali kedvezményt küldünk neked vásárlásodhoz, valamint elsőként értesítünk új könyveinkről, exkluzív tartalmainkról és híreinkről.