A család ereje – Dr. Máté Gábor az Átriumban – MINDEN JEGY ELKELT!

A család ereje – Dr. Máté Gábor az Átriumban

Helyszín: Átrium – 1024 Budapest, Margit körút 55.

Időpont: 2023. október 20., péntek, 20:00

MINDEN JEGY ELKELT!

 

Dr. Máté Gábor ismét személyesen tart előadást Magyarországon!

Dr. Máté Gábor több mint negyven éve dolgozik orvosként, pszichológusként, és munkája során ébredt rá, hogy amit normálisnak gondolunk, az korántsem az. Figyelmen kívül hagyjuk a trauma és a stressz ártalmas hatásait, valamint a modern élettel járó összes olyan feszültséget, amely rátelepszik a testünkre és a lelkünkre, illetve az egészségünket károsítja. Hogyan hatnak saját, gyermekkorból hozott mintáink ránk és a gyereknevelésünkre? Miért kell először magunkon dolgozni ahhoz, hogy meg tudjuk adni gyermekünknek azt, amit szeretnénk? Hogyan örökítjük tovább akár szintén szüleinktől örökölt, transzgenerációs traumáinkat, és mit tehetünk ez ellen? Hogyan befolyásolja a stressz a gyereket és a szülőt? Hogy óvjuk meg gyermekünket az őt érő stresszhatásoktól? Mit lehet kezdeni a gyermekkorban felismert figyelemhiány-zavarral (ADHD)?

 

Máté Gábor (1944) magyar származású kanadai orvos, számos sikerkönyv (Normális vagy, A test lázadása, A sóvárgás démona, Szétszórt elmék, A család ereje) szerzője. Széles körű elismertségnek örvend az ADHD (figyelemhiányos-hiperaktivitás zavar), a függőségek, illetve a stresszbetegségek területén. Könyveinek visszatérő témája a gyermekkor és a traumák hatása az ember testi-lelki egészségének alakulására neurológiai és pszichológiai mechanizmusokon keresztül. Szilárd meggyőződése, hogy az elme, a tudat, a lélek egészsége nem választható el a test egészségétől, illetve hogy a lelki betegségek okai számos esetben a jelen kor társadalmi körülményeinek számlájára írhatók.

 

Dr. Máté Gábor kötetei kedvezményesen vásárolhatóak meg a helyszínen. Az esemény után a szerző dedikál!

Jegyárak:

Prémium belépőjegy (Földszint első 1-8. sorok): 14 000 Ft 

Standard belépőjegy (Földszint 9-11. sorok): 12 000 Ft

Karzat: 9 000 Ft

Adott nézőtéri szektoron belül a helyfoglalás érkezési sorrendben! 

Iratkozz fel hírlevelünkre és mi azonnali kedvezményt küldünk neked vásárlásodhoz, valamint elsőként értesítünk új könyveinkről, exkluzív tartalmainkról és híreinkről.