Sikerkönyvek karácsonyra

Ünnepi akció: 25-50% kedvezmény minden könyvünkre

A karácsonyi ünnepek alkalmából december 30-ig minden könyvünkre 25-50% kedvezményt adunk. Az idei év sikerkönyvei és a korábbi kedvencek így akár féláron szerezhetők be. 

Válogass Dr. Edith Eva Eger, Dr. Máté Gábor, Kepes András, Csányi Vilmos, Ungváry Krisztián, Barabási Albert-Lászóló, Gárdos Péter vagy más hazai és külföldi szerzők könyvei közül! Príma ajándék ötleteket találsz köztük az egész családnak.

Az ünnepi újdonságok pedig már elérhetők könyves webáruházunkban

Bono: Surrender

40 dal, egy történet

Rendkívüli könyv egy mindig harcra kész művésztől, akinek rá kellett jönnie, hogy csak akkor hozhatja ki magából a legtöbbet, ha megtanul megbékélni saját magával.
Bono negyven U2-szám köré rendezte életét, de azért meghagyta rendetlennek. Történetei fesztelenek és töredezettek, őszinték és tanulságosak.

A U2 hírnévre vágyó tizenévesek bandájából négy évtized alatt a világ egyik legismertebb rockegyüttese lett, Bono pedig félállású aktivistából a szegény országok hiteleinek eltörléséért küzdő, megkerülhetetlen tényezővé nőtte ki magát, aki kormányokat próbált rábírni – különösen az Egyesült Államok elnökeit –, hogy lépjenek fel határozottabban az egész világon tomboló AIDS ellen.

Bono Surrender